Komfortventilation

Hos Regumatic har vi leveret komfortventilation til skoler, daginstitutioner, kontorer, mødelokaler, fitness, omklædning, hotelværelser mv.

Med fra start til slut

Vi projekterer/tegner i Revit, udfører samt opstarter og indregulerer selv projekterne. Med andre ord, “vi er med fra start til slut”.

Vi udfører ventilationsopgaver i alle størrelser, lige fra det lille centrale eller decentrale anlæg til større komplekse ventilationsopgaver.

Vi har erfaring med mange ventilationsprincipper og styring heraf. En af de mere populære luftmængdestyringer er en CO2-styringen.

Få tilbud

CO2-styring

Komfortventilation med CO2-styring er en metode til at regulere indendørs luftkvalitet og komfort ved at overvåge og styre niveauerne af kuldioxid (CO2) i luften. Denne type ventilation tilpasses de faktiske behov for luftskifte baseret på antallet af mennesker i rummet og deres aktiviteter.

Hvordan det fungerer:
CO2-sensorer: Systemet anvender sensorer til at måle CO2-niveauerne i rummet. Når niveauerne stiger over en bestemt grænse, indikerer det, at der er behov for mere frisk luft.

Automatisk justering: Ventilationssystemet kan automatisk justere luftmængden baseret på det målte CO2-niveau. Dette betyder at et VAV-spjæld automatisk åbnes og lukkes efter behov.

Energibesparelse: Ved kun at ventilere, når det er nødvendigt, kan systemet bidrage til energibesparelser. Det undgår unødvendig opvarmning eller afkøling af udeluft, når der ikke er brug for det.

Forbedret indeklima: Ved at holde CO2-niveauerne på et sundt niveau, forbedres indeklimaet, hvilket kan øge produktiviteten og komforten for de personer, der opholder sig i rummet.

Anvendelse: Komfortventilation med CO2-styring anvendes ofte i kontorer, skoler, mødelokaler og andre steder, hvor mennesker opholder sig i længere tid.
Med teknologien er det muligt at skabe et sundere og mere behageligt indeklima, da man tilpasser ventilationen til det faktiske behov.

Brand

Afhængig af anvendelseskategori, omfanget af brandsektioner samt brandceller, kan det være nødvendigt med røg eller brandspjæld når ventilationen bryder igennem adskillelser.

Vi har den nødvendige erfaring og viden for at kunne udføre komfortventilation i tråd med gældende brandnormer. Vores egne elektrikere monterer og opstarter brandautomatikken, og udfører gerne det efterfølgende og lovpligtige tilsyn iht. DS428.

Køling

Har man brug for at holde en specifik temperatur i eksempelvis et laboratorium, fitness eller på kontoret, kan man med fordel tilføje mekanisk køling til sit ventilationssystem.

Vi har erfaringer med både centrale løsninger hvor man ønsker en ens temperatur, samt decentrale løsninger hvor man ønsker forskellige temperaturer.

Vores egne køleteknikere monterer og idriftsætter selv projekter, uanset om der ønskes en vand-båren chiller-løsningen, eller en løsning med kølemiddel mellem køleflade og ude-del.
Har man præferencer til kølemidlet imødekommer vi gerne det.

Ring og få et tilbud. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om mulige løsninger.

BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller bestil et tilbud her

You have Successfully Subscribed!