El-arbejde og el­installationer

i hele midt- og vestjylland

Hos Regumatic hjælper vi private, virksomheder, offentlige institutioner og byggerier med alle typer af elinstallationer.

Så uanset om det er udskiftning af en stikkontakt, ny eltavle, opsætning af LED belysning eller el i nybyg, så står vi klar til at lave den bedste elinstallation til dit projekt.

Autoriseret el-arbejde til private

Hvert år hjælper vi mange private i det midt- og vestjyske med en række forskellige opgaver indenfor elinstallationer – og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Opgaver, vi løser, kan typisk være:

Brug for et uforpligtende tilbud?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller skriv til os herunder

Elinstallationer til erhverv

Står du overfor et nyt byggeprojekt, eller skal der findes mulige besparelser indenfor energiforbruget i din virksomhed? 
Så vil vi meget gerne byde ind på opgaven her hos Regumatic. 

Med mere end 17 års erfaring har vi været med til at løse mange forskelligartede og komplekse opgaver indenfor el-arbejde til erhverv og landbrugsløsninger.

Derfor hjælper vi også gerne med alt fra rådgivning til udførsel af den specifikke opgave. 

– og så er vi selvfølgelig autoriserede eletrikere og el-installatører. 

Elinstallation – få hjælp i Kibæk, Herning, Holstebro og selvfølgelig resten af Midt- og Vestjylland.

Hos Regumatic dækker vi et stort geografisk areal, og derfor har du også rig mulighed for at tage kontakt til os, hvis du gerne vil have specialiseret hjælp til din næste el-opgave.

Vi kommer også gladeligt ud til en uforpligtende kop kaffe først og ser på opgaven, når der er behov for det. 

Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vi har en helt klar arbejdsproces fra start til slut, så du altid kan være tryg i vores samarbejde.

spar penge på energiforbruget i hverdagen

Mange overvejelser, som de fleste står med lige nu, er: hvor kan jeg spare på eludgiften? Og det kan vi hjælpe dig med at finde ud af med energiregistrering. Udover elforbrug kan vi også måle på varme- og vandforbruget.

Hver dag kan du så vælge at få tilsendt en rapport, der viser, hvad opgørelsen på forbruget er fra det sidste døgns tid.

BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller bestil et tilbud her

You have Successfully Subscribed!