Om Regumatic

Over 17 års kombineret erfaring og ekspertise

Regumatic er en forholdsvis ny virksomhed men med mange års erfaring og drevet af et ønske om at levere gode el- og energibesparende løsninger – gerne med et grønt islæt – til privatpersoner, erhvervslivet og landbruget. 

Her på siden kan du læse mere om Regumatic.

Fra CTS-tavler til solcelleanlæg – og alt derimellem

Regumatic blev stiftet i 2019 af Kim Pallesen hvor vi dengang startede med, at bygge CTS-tavler.

Siden da er det gået stærkt, og i dag laver vi alt indenfor elinstallationer, energioptimering, service og rådgivning. Derfor værdsætter vi også den indgående dialog med alle vores kunder meget højt. Det klæder os nemlig på til at rådgive og vejlede korrekt og sikre, at alle vores kunder får de løsninger, der giver mest mulig værdi ind i hverdagen.

Regumatics ansatte råder over en bred vifte af faglige kompetencer, da to dage sjældent er ens – så med andre ord: Vi har prøvet det meste og set det meste.

Den grønne dagsorden

Klimabevidstheden har for alvor gjort sit indtog i de sidste par år. Det er vi, hos Regumatic, meget glade for, da vi har stor erfaring i grøn energi.

Vi kan også mærke efterspørgslen på solceller stiger – og ikke mindst varmepumper til private. Solcelleanlæg til både private og virksomheder er opgaver, som vi løser mange gange om året. På den måde kan vi være med til at øge den grønne omstilling.

Vi har en fast leverandør af både solceller og varmepumper. Vi har udvalgt dem nøje, så du er sikret den bedst mulige løsning til prisen og med god, grøn samvittighed.

Du kan læse mere om solceller til private og erhverv her eller varmpepumper til private her. 

 

BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller bestil et tilbud her

You have Successfully Subscribed!