Energi­optimering til private og erhverv

spar penge med nye løsninger

Selv når vi er midt i en energikrise, så er der faktisk mulighed for at spare store summer for både private boliger og indenfor erhverv. Derfor tilbyder vi at tage en uforpligtende snak om, hvor vi kan hjælpe dig med at lave energioptimering, der kan mærkes.

Herunder kan du læse mere om energioptimering til private boliger og energioptimering til erhverv.

 

Energioptimering af bolig

Når det kommer til energioptimering af boligen, så kan der være flere muligheder oppe at vende i mange tilfælde. Derfor tager vi ud og gennemgår boligen og kigger ind i de oplagte muligheder, der findes lige nøjagtig hos dig.

LED belysning

LED belysning kan være en af de store gevinster. Inden vi går i gang med at skifte til LED belysning, laver vi både en beregning af besparelsen, en analyse af tilbagebetalingstiden, og vi vil også gerne hjælpe med at søge energitilskud fra staten hjem til dig.

Energi­registrering

Mange private vælger også en løsning, hvor vi automatisk registrerer den pågældende dag, uge eller måneds energiforbrug i boligen. Her måles der ikke kun på elforbruget, men også på varme- og vandforbruget, og derved kan du få en rapport, der kan ligge til grund for en mere dybdegående handlingsplan.

Opsætning af varmepumpe

Hos Regumatic kan vi også hjælpe dig med opsætning af varmepumpe derhjemme eller i sommerhuset. Varmepumper, der kører luft-til-luft, kan faktisk spare mellem 50-70 % af elforbruget kontra en elradiator.

Du kan læse mere om vores varmepumpeløsninger her.

Brug for et uforpligtende tilbud?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller skriv til os herunder

Energioptimering til erhverv, produktion og landbrug

Vi har stor erfaring i at hjælpe alt fra kontormiljøer til produktionsvirksomheder og landbrug, når der skal spares penge på energiforbruget.

Vi tager gerne en uforpligtende samtale og afklarer jeres behov. Herefter kan vi gå i gang med at lave en energirapport ved at registrere alt energi, der bliver brugt i jeres virksomhed – uanset om det er el, vand eller varme. Rapporten kan derved være udgangspunktet, når en endelig plan for energioptimering kan gå i gang.

Hvis I allerede har nogle oplagte områder, hvor energien kan spares, så hjælper vi også gerne med at få startet den proces. Det kan fx være omstilling til grøn energi via solceller eller udskiftning til LED belysning.

Uanset hvilken løsning, der passer til jeres virksomhed, er der mange penge at spare fra dag 1. Vi hjælper også gerne med at søge tilskudspujlen til erhverv.

3 årsager til, at energioptimering er en god idé

1. Der er penge at spare

Med energioptimering er der penge at spare – og faktisk væsentlig mange penge og en lavere tilbagebetalingstid end nogensinde før pga. de høje energipriser. Vi hjælper også gerne med at regne investeringen ud, så du ved, hvornår energioptimeringen har tjent sig selv hjem igen.

2. Et bedre indeklima 

Når man vælger at investere i alternative energikilder såsom luft-til-luft varmepumper, så er det også en stor gevinst for jeres indeklima. En varmepumpe renser nemlig luften for bakterier, og den mindsker risikoen for, at der kommer pollen med ind. Det giver mindre risiko for hovedpine og træthed.

3. Et grønnere valg

Uanset om du har en privatbolig eller en virksomhed, så er energioptimering et grønt tilvalg, der virkelig kan være med til at gøre en forskel. Private husstande bruger faktisk mere energi tilsammen end danske virksomheder, og derfor betyder det for alvor noget, når man optimerer hjemmet eller virksomheden.

Husk, at det er muligt at søge om energitilskud flere gange om året – både til den private bolig og til virksomheder. Du kan læse mere om energitilskud til boliger her eller til virksomheder her.

 

BRUG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Giv os et ring på tlf.
+45 71 90 01 65
eller bestil et tilbud her

You have Successfully Subscribed!